MIDDAGSMENY
For grupper over 20 personer.
Obs! Prisene gjelder per person. Vi tar forbehold om prisøkning mer enn 6 måneder frem i tid. Alle priser inkluderer MVA.
SNACKS
Sprø nøtter & kjerner …………………..........................…………………………….....................…....….… 72,-
Olivenmix ……………………………....................………………………….......……………………………..... 72,-
Brød og aioli ……………………………………………………….…………....……………………………........ 59,-
Spicy hummus & grønnsaker …………………………….…………………………………….…................... 62,-
Saltstenger 230g ……………………...…………………..…………………………….................................... 55,-
Chips 80g ………………………………………............………………………………….…………………......... 45,-
FINGERMAT
Min. 20 pers / maks 150 pers / 290,- For 4 stk kanapeer per person
Crostini med roastbiff og pepperrotkrem
Krustader med chevrekrem, bakte rødbeter, tørkede fiken og ristede gresskarkjerner
Ørrettartar, toppet med sriracha-majones, ristede sesamfrø, servert på en agurk-kanapé
Søtpotetbiter med guacamole, soltørkede tomater og granateple
NATTMAT
120,- per person
Miniburger med smeltet ost
Wienerpølse med tilbehør
3 RETTERS MIDDAG
MENY 1
FORRETT
Søt chermoula-tunfisktartar med agurknudler, osmotisert vannmelon, avruga-majones og chips.
(fisk, soya, sulfitt, sesam, skalldyr)
Vinanbefaling: Rabl Riesling 799,- per flaske
Oppgradering: Georg Breuer Riesling Sauvage 865,- per flaske
HOVEDRETT
Sous vide andebryst med pastinakk-puré, gulrøtter braisert i andefett, søtpotetfondant, kandisert kumquat og rødvinsjy av and.
(sulfitt)
Vinanbefaling: Les Coteaux Cotes du Rhone Villages 799,- per flaske
Oppgradering: Elena Walch Sel. Pinot Nero 845,- per flaske
DESSERT
Dekonstruert ostekake med coulis og frukt salsa.
(gluten, laktose)
Vinanbefaling: Royal Tokaji Late Harvest 99,- per glass
MENY 2
FORRETT
Purreløk- og potetsuppe med pancettasmuldre, purreløk chips og gressløkolje.
Vinanbefaling: Villa Wolf Chardonnay 799,- per flaske
Oppgradering: Birgit Eichinger Grüner Veltliner 845,- per flaske
HOVEDRETT
Ovnsbakt ørret med braisert og brent purreløk,ertepuré, maissaus og gressløkolje.
(fisk)
Vinanbefaling: OMA Branco 799,- per flaske
Oppgradering: Tempore Generacion 73 Garnacha 835,- per flaske
DESSERT
Sjokoladeganachekake med pisket karamellkrem, karamellisert banan, sjokolade-jord og salt karamell.
(gluten, laktose,egg)
Vinanbefaling: Valpantena Tesauro Recioto della Valpolicella DOC 115 per glass,-
MENY 3
FORRETT
Purreløk- og potetsuppe med "vegansk laks", soppduxelles, purreløkchips og gressløkolje.
(soya, sulfitt)
Vinanbefaling: Fontanafredda Gavi di Gavi 835,- per flaske
Oppgradering:Dagueneau Pouilly-Fumé Clos des Chaudoux 1095,- per flaske
HOVEDRETT
“Vegansk and" med pastinakk- og sellerirotpuré, søtpotetfondant, erter og misosaus.
(selleri, soya, vegansk)
Vinanbefaling: Giacosa Barbera 815,- per flaske
Oppgradering: Tayu 1865 Pinot Noir 875,- per flaske
DESSERT
Dekonstruert ostekake med coulis og frukt salsa.
(gluten, laktose)
Vinanbefaling: Royal Tokaji Late Harvest 99,- per glass
STOR TAPASBUFFET - 829,- per person
Focaccia
(gluten)Romescosaus
(sulfitt, vegansk)Sriracha mayo
(vegansk, sulfitt)Marinert olivenblanding
(vegansk)Patatas bravas med krydret tomatsaus
(vegansk)Grønnkål- og rødbetsalat
(vegansk)Ostetallerken – Brillat Savarin, Høvding Sverre og Søster Cecilia
(laktose)Spekemat – Salame Ventricina, fenalår
Asiatiske kyllingvinger
(soya, sulfitt)Espinacas con Garbanzos (spinat- og kikertstuing)
(vegansk)Ørret sashimi
(fisk, soya, sulfitt)Biff tataki med ponzu
(soya, sulfitt)Braisert svinekjøtt
(soya)Semifreddo mousse med sjokolade
(vegansk)