ARRANGEMENTSMENY
For grupper over 20 personer.
Obs! Prisene gjelder per person. Vi tar forbehold om prisøkning mer enn 6 måneder frem i tid. Alle priser inkluderer MVA.
KAFFE & MINERALVANN
Kaffe, te/ vann 1 servering ………………………………………………………………..............…….......... 65,-
Kaffe, te/ vann hel dag (max 4 servering .......................………..………………....................…….… 195,-
Norsk eplejuice fra Ringi ……………………....................…………………………………...............…….. 250,-
Eplejuice/appelsinjuice 0,33l ……………………………............................................………….....……. 69,-
Sesongens smoothie....................….................................…………………………………................……. 75,-
Assortert mineralvann (cola, cola zero, fanta, boblevann) ………………………………...........…..... 63,-
Grapefruit soda, Three cents ...........................…………….............………………………………......…... 76,-
Heineken alkoholfri ....................................………………………………………..…………………...…..…. 92,-
FROKOST & BAKVERK
Croissant med ost & skinke ..……………………………………......................................…..........…....... 82,-
Over-natta-grøt med rørte bær .................…………………………………..……….........…................... 72,-
Chiapudding med rørte bær ................................………………………….......................................... 72,-
Yoghurt med topping ........................………………………………………….......................…................ 72,-
Fruktfat (per pers) .............…………………………………………….………..........................…............... 72,-
Liten croissant ......…………………………………….………..…………………….........................…........… 46,-
Pain au chocolate ………………………………….................………………………………....................... 76,-
Cookie .....................................................………………………………………......................................... 55,-
Dagens søte bakverk ...................…………………………………………..........................................….. 71,-
LUNSJ
Focaccia m/assortert pålegg ………………………………….......….....……………..……….....……..... 147,-
Wraps m/ assortert pålegg …………….........................……………………………….……....…..…....... 159,-
Sesongens salat …………………………...................................….......………………………..…..…........ 159,-
Dagens gryte …………………………………...............................…...........……….……….……..……...... 219,-
SNACKS
Sprø nøtter & kjerner …………………..........................…………………………….....................…....….… 72,-
Olivenmix ……………………………....................………………………….......……………………………..... 72,-
Brød og aioli ……………………………………………………….…………....……………………………........ 59,-
Spicy hummus & grønnsaker …………………………….…………………………………….…................... 62,-
Saltstenger 230g ……………………...…………………..…………………………….................................... 55,-
Chips 80g ………………………………………............………………………………….…………………......... 45,-
FINGERMAT
Min. 20 pers / maks 150 pers / 290,- For 4 stk kanapeer per person
Crostini med roastbiff og pepperrotkrem
Krustader med chevrekrem, bakte rødbeter, tørkede fiken og ristede gresskarkjerner
Ørrettartar, toppet med sriracha-majones, ristede sesamfrø, servert på en agurk-kanapé
Søtpotetbiter med guacamole, soltørkede tomater og granateple
NATTMAT
120,- per person
Miniburger med smeltet ost
Wienerpølse med tilbehør
3 RETTERS MIDDAG – 829,- per person
MENY 1
FORRETT
Søt chermoula-tunfisktartar med agurknudler, osmotisert vannmelon, avruga-majones og chips.
(fisk, soya, sulfitt, sesam, skalldyr)
Vinanbefaling: Rabl Riesling 799,- per flaske
Oppgradering: Georg Breuer Riesling Sauvage 865,- per flaske
HOVEDRETT
Sous vide andebryst med pastinakk-puré, gulrøtter braisert i andefett, søtpotetfondant, kandisert kumquat og rødvinsjy av and.
(sulfitt)
Vinanbefaling: Les Coteaux Cotes du Rhone Villages 799,- per flaske
Oppgradering: Elena Walch Sel. Pinot Nero 845,- per flaske
DESSERT
Dekonstruert ostekake med coulis og frukt salsa.
(gluten, laktose)
Vinanbefaling: Royal Tokaji Late Harvest 99,- per glass
MENY 2
FORRETT
Purreløk- og potetsuppe med pancettasmuldre, purreløk chips og gressløkolje.
Vinanbefaling: Villa Wolf Chardonnay 799,- per flaske
Oppgradering: Birgit Eichinger Grüner Veltliner 845,- per flaske
HOVEDRETT
Ovnsbakt ørret med braisert og brent purreløk,ertepuré, maissaus og gressløkolje.
(fisk)
Vinanbefaling: OMA Branco 799,- per flaske
Oppgradering: Tempore Generacion 73 Garnacha 835,- per flaske
DESSERT
Sjokoladeganachekake med pisket karamellkrem, karamellisert banan, sjokolade-jord og salt karamell.
(gluten, laktose,egg)
Vinanbefaling: Valpantena Tesauro Recioto della Valpolicella DOC 115 per glass,-
MENY 3
FORRETT
Purreløk- og potetsuppe med "vegansk laks", soppduxelles, purreløkchips og gressløkolje.
(soya, sulfitt)
Vinanbefaling: Fontanafredda Gavi di Gavi 835,- per flaske
Oppgradering:Dagueneau Pouilly-Fumé Clos des Chaudoux 1095,- per flaske
HOVEDRETT
“Vegansk and" med pastinakk- og sellerirotpuré, søtpotetfondant, erter og misosaus.
(selleri, soya, vegansk)
Vinanbefaling: Giacosa Barbera 815,- per flaske
Oppgradering: Tayu 1865 Pinot Noir 875,- per flaske
DESSERT
Dekonstruert ostekake med coulis og frukt salsa.
(gluten, laktose)
Vinanbefaling: Royal Tokaji Late Harvest 99,- per glass
LITEN TAPASBUFFET - 569,- per person
Focaccia
(gluten)Romescosaus
(sulfitt, vegansk)Sriracha mayo
(vegansk)Pimientos de Padrón
(vegansk)Marinert olivenblanding
(vegansk)Patatas bravas med krydret tomatsaus
(vegansk)Grønnkål- og rødbetsalat
(vegansk)Ostetallerken – Brillat Savarin, Høvding Sverre og Søster Cecilia
(laktose)Spekemat – Salami Ventricina, fenalår
Asiatiske kyllingvinger
(soya, sulfitt)Espinacas con Garbanzos (spinat- og kikertstuing)
(vegansk)
STOR TAPASBUFFET - 829,- per person
Focaccia
(gluten)Romescosaus
(sulfitt, vegansk)Sriracha mayo
(vegansk, sulfitt)Marinert olivenblanding
(vegansk)Patatas bravas med krydret tomatsaus
(vegansk)Grønnkål- og rødbetsalat
(vegansk)Ostetallerken – Brillat Savarin, Høvding Sverre og Søster Cecilia
(laktose)Spekemat – Salame Ventricina, fenalår
Asiatiske kyllingvinger
(soya, sulfitt)Espinacas con Garbanzos (spinat- og kikertstuing)
(vegansk)Ørret sashimi
(fisk, soya, sulfitt)Biff tataki med ponzu
(soya, sulfitt)Braisert svinekjøtt
(soya)Semifreddo mousse med sjokolade
(vegansk)