ARRANGEMENTSMENY

For grupper over 20 personer.

Obs! Prisene gjelder per person. Vi tar forbehold om prisøkning mer enn 6 måneder frem i tid. Alle priser inkluderer MVA.

KAFFE & MINERALVANN

Kaffe, te/ vann 1 servering ………………………………………………………………..............…….......... 65,-

Kaffe, te/ vann hel dag (max 4 servering .......................………..………………....................…….… 195,-

Norsk eplejuice fra Ringi ……………………....................…………………………………...............…….. 250,-

Eplejuice/appelsinjuice 0,33l ……………………………............................................………….....……. 69,-

Sesongens smoothie....................….................................…………………………………................……. 75,-

Assortert mineralvann (cola, cola zero, fanta, boblevann) ………………………………...........…..... 63,-

Grapefruit soda, Three cents ...........................…………….............………………………………......…... 76,-

Heineken alkoholfri ....................................………………………………………..…………………...…..…. 92,-

FROKOST & BAKVERK

Croissant med ost & skinke ..……………………………………......................................…..........…....... 82,-

Over-natta-grøt med rørte bær .................…………………………………..……….........…................... 72,-

Chiapudding med rørte bær ................................………………………….......................................... 72,-

Yoghurt med topping ........................………………………………………….......................…................ 72,-

Fruktfat (per pers) .............…………………………………………….………..........................…............... 72,-

Liten croissant ......…………………………………….………..…………………….........................…........… 46,-

Pain au chocolate ………………………………….................………………………………....................... 76,-

Cookie .....................................................………………………………………......................................... 55,-

Dagens søte bakverk ...................…………………………………………..........................................….. 71,-

LUNSJ

Focaccia m/assortert pålegg ………………………………….......….....……………..……….....……..... 147,-

Wraps m/ assortert pålegg …………….........................……………………………….……....…..…....... 159,-

Sesongens salat …………………………...................................….......………………………..…..…........ 159,-

Dagens gryte …………………………………...............................…...........……….……….……..……...... 219,-

SNACKS

Sprø nøtter & kjerner …………………..........................…………………………….....................…....….… 72,-

Olivenmix ……………………………....................………………………….......……………………………..... 72,-

Brød og aioli ……………………………………………………….…………....……………………………........ 59,-

Spicy hummus & grønnsaker …………………………….…………………………………….…................... 62,-

Saltstenger 230g ……………………...…………………..…………………………….................................... 55,-

Chips 80g ………………………………………............………………………………….…………………......... 45,-

FINGERMAT

Min. 20 pers / maks 150 pers / 290,- For 4 stk kanapeer per person

  • Crostini med roastbiff og pepperrotkrem

  • Krustader med chevrekrem, bakte rødbeter, tørkede fiken og ristede gresskarkjerner

  • Ørrettartar, toppet med sriracha-majones, ristede sesamfrø, servert på en agurk-kanapé

  • Søtpotetbiter med guacamole, soltørkede tomater og granateple

NATTMAT

120,- per person

  • Miniburger med smeltet ost

  • Wienerpølse med tilbehør

3 RETTERS MIDDAG – 829,- per person

MENY 1

FORRETT
Søt chermoula-tunfisktartar med agurknudler, osmotisert vannmelon, avruga-majones og chips.
(fisk, soya, sulfitt, sesam, skalldyr)

Vinanbefaling: Rabl Riesling 799,- per flaske
Oppgradering: Georg Breuer Riesling Sauvage 865,- per flaske


HOVEDRETT
Sous vide andebryst med pastinakk-puré, gulrøtter braisert i andefett, søtpotetfondant, kandisert kumquat og rødvinsjy av and.
(sulfitt)

Vinanbefaling: Les Coteaux Cotes du Rhone Villages 799,- per flaske
Oppgradering: Elena Walch Sel. Pinot Nero 845,- per flaske


DESSERT
Dekonstruert ostekake med coulis og frukt salsa.
(gluten, laktose)

Vinanbefaling: Royal Tokaji Late Harvest 99,- per glass

MENY 2

FORRETT
Purreløk- og potetsuppe med pancettasmuldre, purreløk chips og gressløkolje.

Vinanbefaling: Villa Wolf Chardonnay 799,- per flaske
Oppgradering: Birgit Eichinger Grüner Veltliner 845,- per flaske


HOVEDRETT
Ovnsbakt ørret med braisert og brent purreløk,ertepuré, maissaus og gressløkolje.
(fisk)

Vinanbefaling: OMA Branco 799,- per flaske
Oppgradering: Tempore Generacion 73 Garnacha 835,- per flaske


DESSERT
Sjokoladeganachekake med pisket karamellkrem, karamellisert banan, sjokolade-jord og salt karamell.
(gluten, laktose,egg)

Vinanbefaling: Valpantena Tesauro Recioto della Valpolicella DOC 115 per glass,-

MENY 3

FORRETT
Purreløk- og potetsuppe med "vegansk laks", soppduxelles, purreløkchips og gressløkolje.
(soya, sulfitt)

Vinanbefaling: Fontanafredda Gavi di Gavi 835,- per flaske
Oppgradering:Dagueneau Pouilly-Fumé Clos des Chaudoux 1095,- per flaske


HOVEDRETT
“Vegansk and" med pastinakk- og sellerirotpuré, søtpotetfondant, erter og misosaus.
(selleri, soya, vegansk)

Vinanbefaling: Giacosa Barbera 815,- per flaske
Oppgradering: Tayu 1865 Pinot Noir 875,- per flaske


DESSERT
Dekonstruert ostekake med coulis og frukt salsa.
(gluten, laktose)

Vinanbefaling: Royal Tokaji Late Harvest 99,- per glass

LITEN TAPASBUFFET - 569,- per person

  • Focaccia
    (gluten)

  • Romescosaus
    (sulfitt, vegansk)

  • Sriracha mayo
    (vegansk)

  • Pimientos de Padrón
    (vegansk)

  • Marinert olivenblanding
    (vegansk)

  • Patatas bravas med krydret tomatsaus
    (vegansk)

  • Grønnkål- og rødbetsalat
    (vegansk)

  • Ostetallerken – Brillat Savarin, Høvding Sverre og Søster Cecilia
    (laktose)

  • Spekemat – Salami Ventricina, fenalår

  • Asiatiske kyllingvinger
    (soya, sulfitt)

  • Espinacas con Garbanzos (spinat- og kikertstuing)
    (vegansk)

STOR TAPASBUFFET - 829,- per person

  • Focaccia
    (gluten)

  • Romescosaus
    (sulfitt, vegansk)

  • Sriracha mayo
    (vegansk, sulfitt)

  • Marinert olivenblanding
    (vegansk)

  • Patatas bravas med krydret tomatsaus
    (vegansk)

  • Grønnkål- og rødbetsalat
    (vegansk)

  • Ostetallerken – Brillat Savarin, Høvding Sverre og Søster Cecilia
    (laktose)

  • Spekemat – Salame Ventricina, fenalår

  • Asiatiske kyllingvinger
    (soya, sulfitt)

  • Espinacas con Garbanzos (spinat- og kikertstuing)
    (vegansk)

  • Ørret sashimi
    (fisk, soya, sulfitt)

  • Biff tataki med ponzu
    (soya, sulfitt)

  • Braisert svinekjøtt
    (soya)

  • Semifreddo mousse med sjokolade
    (vegansk)